viernes, 8 de enero de 2016

Un vis dansator

Un vis dansator
A fost odata ca niciodata un baiat de 9 ani care se chema Denair. El intotdeauna visa foarte multe lucruri: frumoase, urate, ciudate, obisnuite si asa mai departe. Intr-o noapte a visat asta:
Intr-un oras mai degraba, orasul Cluj-Napoca era un spectacol-concurs de dans. Copilul (Denair), era mutat in Romania, in Cluj-Napoca, in zona Faget. Acolo avea multi prieteni (asta chiar s-a intamplat). Doar cativa dintre prietenii lui Denair au fost la concurs: Tania, Bianca, Ariana si el, Denair. Tania si Bianca chiar mergeau la dansuri si se pricepeau destul de bine, asa ca sperau sa castige. Ariana nu mergea la dansuri dar in casa, pe strada si unde apuca dansa, cum putea ea dar dansa cat de cat bine, dar Denair, nimic. In plus avea o problema, ii este rusine sa danseze. Asta este in viata reala, dar in vis stia sa danseze chiar foarte bine, acum continui cu visul:
Era un concurs-spectacol intre copii! Dar clar, in vise tot este posibil, chiar si asta. Fiecare avea trupa lui de dans, si erau dintr-o scoala de dans. Dar nu era T-Dance la care merg Tania si Bianca, niciuna, era cu nume necunoscut dar era o scoala de dans cu trupele care au numele asta:
Trupa lui Denair: Denair Dancers, in verde, trupa lui Tania: Tania Dancers. In galben, trupa lui Bianca: Bianca Dancers, in rosu iar trupa lui Ariana: Ariana Dancers, in negru. Dar am uitat sa spun ceva, erau imbracati in verde, galben, rosu si negru pentru ca era un spectacol-concurs in amintire lui Bob Marley, iar rosu si verde pentru ca era si de Craciun. Altceva ce am uitat sa povestesc:
totul a inceput cu un joc, era un DJ si asa era jocul:
Pe rand, copiii ii spuneau DJ-ului ce cantec sa puna, il punea si copiii impreuna cu dansatorii dansau. Si-o luau in serios, asa ca dansau cat de bine puteau, dar un lucru ciudat este ca era public chiar si dace era un simplu joc de copii. Dupa ce s-au jucat bine, se facuse seara si au decis ca o sa faca un concurs mare cu dublu de lume si de prezentatori, Razvan si Dani care sunt cunoscuti in toata Romania asa ca va dati seama cat de important si mare este concursul. Ei bine, Denair avea nevoie de mult sprijin asa ca din intamplare s-a intalnit cu Rayan care este un prieten din Spania de la scoala si l-a invitat in Romania. Si pe el si pe Aaron, cel mai bun prieten de-a lui. Apoi a mers la el acasa si se juca un joc. Denair l-a invitat si cu aia s-au terminat invitatiile pentru Denair.
Concursul avea o conditie pentru Denair, Tania, Bianca si Ariana: Sa nu mearga parintii, nu se stie de ce, dar asa era regula. Ziua urmatoare, a inceput concursul la ora 17:00. Au dansat pana au ajuns la semifinale unde se elimina un concurent. Denair a dansat si si-a rupt piciorul. S-a observat dar nu mult. Denair cu mult curaj a mers inainte si a dansat. Concurentul sau concurenta eliminat/eliminata a fost Ariana. Continuam cu Denair:
Prezentatorii, Razvan si Dani se apropiau de microfon ca sa zica ca Denair din pacate nu mai poate dansa, dar a fugit catre microfon si le-a spus concurentilor tristi ca au mers pana acolo si la semifinala pierd:
-Hey! Chiar credeti ca ajung pana aici si pentru o simpla lovitura de picior ma duc? Nu o sa fie asa. Si cu asta Denair a dovedit ca ramane in concurs. Lumea a ramas cu gura cascata.
Era finala. Au dansat Tania si Bianca. Ramanea doar Denair care a pregatit un mixaj din piesele: Te rog, Hey Mama, Worth It, Locked Out Of Heaven si multe altele. Cand s-a anuntat numele lui, si-a luat inima in dinti si a intrat pe scena. Rayan si Aaron, mandrii ca au un asa prieten, au strigat cat au putut de tare si au aplaudat cu toate fortele. Si Denair a dansat asa, cu piciorul rupt, cu dureri dar a dansat destul de bine. Dupaia a venit ora sa se zica concurentul castigator cu votul publicului. Si Razvan si Dani au spus tare deodata:
Castigatorul este...Denair!!!, iar Rayan, Aaron, lumea care tinea la Denair si dansatorii s-au bucurat extraordinar de mult. Fiecare a avut un dicurs foarte frumos si fiecare copil l-a felicitat pe Denair. Fiecare a castigat cate ceva:
Denair: 1 trofeu de aur, o medalie tot de aur si o diploma, Tania: 1 trofeu mic de argint, o medalie la fel, de argint si o diploma, Bianca: La fel ca si Tania. Si toti au sarbatorit si au decis ca o sa faca alt concurs, de Pasti. Oare cine o sa castige?
Sfarsit
Extra:

Sa stiti ca toata lumea a castigat, nu doar Denair.
-Si Ariana a castigat: ! Trofeu mic de bronz, o medalie la fel si o diploma.
-Cartea asta a fost scrisa chiar de persoana care a visat asta, eu, Denair Bali!


-Cartea a fost scrisa de: Denair Bali

No hay comentarios:

Publicar un comentario